donderdag, september 16, 2004

De pocket despoot-bulldog uit het Leuvense verstaat precies maar één taal.

En dat is de taal van fysiek geweld en afdreiging, de taal van keiharde valuta, en de taal van de media. Nadat hij meedogenloos aan de schandpaal was genageld in de betere media, heeft hij eieren voor zijn geld gekozen, en heeft hij de rode golf omgevormd tot een ietwat groene golf. Zodat je toch al iets vlotter rondom Leuven kan rijden met je auto. Eindelijk was er iemand die het aandierf? aandorf? aandurfde? weerstand te bieden aan zijn moedeloos, enkel bedoeld om mensen ongelukkig te maken, plan van de rode golf.

Zekere kwatongen die anoniem wensen te blijven beweren dat de enige reden van die rode golf het feit dat hij deze politieke partij niet afkon, en dat rood de favoriete kleur was van Bernard, zijn schielijk overleden woef.

Blij dat deze blog een verschil kan maken in uw en mijn leven! Bloemen en kransen kunnen altijd als dank aangeboden worden bij een goed doel naar keuze.

1 opmerking:

Anoniem zei

Laat u niet in de luren leggen door die tiran.
Dat zo'n drogreden voorbij het net (of iets anders met gaten in) van uw geniale brein kon geraken, snap ik nog altijd niet : honden zijn namelijk kleurenblind, iets wat zeker geweten is ten huize van Darth Tobback.

Maar ja, aangezien jij soms de morele verplichting hebt om naar jaren '80 kledij te kijken, kan ik me goed inbeelden dat je kegeltjes jouw netvlies ingeruild hebben voor een rustig plekje in je achterhoofd (en waarom niet? Veel groen, geen nachtlawaai en plaats genoeg). Het kan dus wel zijn dat dit je beïnvloed heeft.

Francis