dinsdag, april 26, 2005

Zoals iedere morgen stond ik in de krantenwinkel om de verse lading porno te kopen, waarbij Arsène van 't Dagblad me vandaag opeens ook een espresso wou aansmeren. Espresso, je weet wel, dat zo mogelijk nog flinterdunner kleine broertje van de sowieso al miezerige krant de standaard. Jawel, dat gazetje dat wat wil profiteren van mijn populariteit bij de drie mensen die mijn blog lezen, door naar mijn blog te verwijzen. Weeral. Maar denk je dat ze me daarvoor bedanken, door bijvoorbeeld levenslang mijn oud papier te willen komen ophalen? Nee, hoor, niks daarvan. Maar soit.

Ik ben allerminst een rancuneus persoon, maar ik wil hier toch nog eens laten vallen dat diezelfde standaard ook mijn hele jeugd heeft verpest, door in de jaren tachtig te weigeren om ook maar één foto in hun gazet te publiceren, en door de sport altijd minimum 48 uur na datum te verslaan.

En wat blijkt nu? Dat die standaard echt wel van geen hout meer bijlen weet te maken, want ze beginnen nu al artikels over beffen te publiceren, met foto's (waarom kon dat in de jaren tachtig niet?) van zogenaamde kunst, waardoor Arsène van 't Dagblad me een espresso wilde verkopen.

Kunst noem ik zo'n foto niet, dat zijn weeral linkse rakkers die de jeugd willen bederven. Geef mij maar eenvoudige, simpele abstracte kunst.


Wouterke heeft dan toch gelijk!

Geen opmerkingen: