zaterdag, december 25, 2004

Tot nu toe heeft iedereen toch een beetje schamper naar wat er daar in Oekraine gebeurt gekeken. Tot voor kort waren dat daar commies, en kun je het hen kwalijk pakken dat er al eens een verkiezing "geregeld" wordt, of dat er al eens iemand met dioxine vergiftigd wordt. De aard van het beestje. Maar dat dat hier, in het vrije en vrijgevochten België ook zou kunnen gebeuren, daar zijn al direct veel minder mensen van op de hoogte. Naast die kippen een tijdje geleden, wordt er nu ook met onze verkiezingen gesjoemeld.

Want geef toe, die verkiezing van het mooiste Nederlandse woord op radio1 was een lachtertje. Meer nog, een aanfluiting van democratische waarden en goede smaak. Dit is hét bewijs dat we ook hier Oekraiaanse toestanden hebben, iedereen die mij een beetje kent weet toch al lang dat tetten het mooiste Nederlandse woord is, was en altijd zal blijven!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Oekraïne, Polen en een tijdje gelden Duitsland. Probeer je ons iets duidelijk te maken want ik 'heb' de hints niet. Een verhuhis? Een nieuwe vriendin? Een nieuwe kuisvrouw?

Anoniem zei

Misschien kan je in die landen goedkope sex-operaties laten doen ??? Niet dat ik met zekerheid kan zeggen dat stielo dit van plan is ...