dinsdag, december 07, 2004

Het moet hier niet allemaal even serieus zijn, er mag ook wel eens reclame gemaakt worden!

Visionair als ik ben voorzie ik dat in 2005 volop de kaart van thema avonden getrokken zal worden. En dus heb ik het bedrijfje 'Asian Adventures N.V.' opgericht, om thema avonden mee te organiseren, en ook wel een beetje om mijn blog in de zoekrobotten terug te vinden in resultaten die voor het overige bevolkt worden door porno sites. Fuck, een man moet ambitie hebben in het leven.

Nu, wat is het concept bij 'Asian Adventures N.V.'? Eenvoudig, maar geniaal. Eerst gaan eten, dan naar de cinema. En het moeten Aziatische films zijn, want die mannen weten nog tenminste wat fout is, en wat overdrijven is. Als er een Chinese film te zien is, wordt er vooraf Chinees gegeten, voor een Koreaanse Koreaans, en voor een Japanse, je raadt het al, want mijn lezers zijn nu ook weer niet zó dom, Japans. Of sushi.

Die film, dat kan 'Old boy', zijn, en dan eet je Koreaans, dat kan 'Shi mian mai fu' zijn, en dan eet je Chinees, maar het kunnen ook suggesties van de deelnemers zijn. Voor wie er zin in heeft gekregen (en wees eerlijk, wie niet?), iedere woensdag is het verzamelen geblazen op het Ladeuze plein, want daar staat de bus om half zeven te wachten. Breng je eetlust mee, je goed humeur, en je zin voor avontuur. Want je weet nooit wat je te zien zal krijgen!

Geen opmerkingen: