dinsdag, februari 22, 2005

Wie vandaag op mijn werk zei dat er daar niks te beleven viel, wel, die zat er serieus naast. Vandaag mochten we met de afdeling naar onze nieuwe tijdelijke kantoren trappelen, om een kijkje te nemen. Het geeft het gevoel van een schoolreis, je hebt je goed humeur mee, iedereen is blij, iedereen is opgewekt, alleen jammer dat je 's middags geen pistolets met hesp in zilverpapier mag eten, en geen warme coca mag drinken. Want je bent al lang weer thuis tegen de middag.


Op weg


Hopla! De nieuwe kantoren!


Mooi mooi, kijk eens aan! Ik kan geen foto's trekken, maar deze is er niet naast! Zie die kleuren, zie die compositie, zie dat effect! Wat een belichting, wat een palet, wat een kadrering! Die vaste hand, dat kennersoog, dat pronken met het fotografie talent, deze foto heeft alles!


Het panorama is niet niks! Naar het schijnt is het zeer gezond om naast zo'n toren te werken, het is een baken wanneer je in de put zit, een haven waar je veilig thuiskomt, en een keer als het architecten plan van het raam is gehaald, zal je er nog meer van zien! Hoera!

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik denk toch dat ze nog iets zullen moeten doen aan al die asbest in die nieuwbouw.

Naar't schijnt zijn er een paar ziek moeten thuisblijven kort na dat bezoek.