zaterdag, mei 15, 2004

NEW! New improved formula!


Toch maar de template van mijn blog aangepast. Naast de inhoud staat best ook de vormgeving op een hoog niveau.
Als je bedenkt hoeveel mensen er mijn blog bezoeken, was het wel de moeite. Al die mensen werden wel met inhoudelijke schoonheid geconfronteerd, maar grafisch was het zo twintig eeuws. Zo passé.

Ik heb trouwens een nieuwe hobby. Op discussiefora onnozelheden schrijven. Hoe onnozeler, hoe meer respons je krijgt. Allright!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zelfs met een nieuwe template ziet de blog er bedroevend slecht uit. Misschien heeft het te maken dat er enkel wordt opgeschept en dit in een schijftaal die zelfs Tanja Dexters niet durft neer te pennen. Ik stel voor dat de persoon die deze blog zonder blikken of blozen durft publiceren als de vliegende bliksem naar http://granttaylor.blogspot.com surft en een paar belangrijke lessen leert in verband met syntaxis, stijl en woordenschat. Pas dan zou deze auteur mogen worden toegelaten op de 'Superhighway of information'.

Anoniem zei

Man, ik ben even naar die grant taylor zijn blog gesurft. Wat een zielig zootje is me dat. Het doet een beetje denken aan het Vlaams Blok, dat zijn ook vieze vuile ventjes in een mooi maatpak.