maandag, maart 05, 2007

Je weet dat je in het land van melk en honing, in de hoorn des overvloeds en in Zonnedorp woont wanneer je zo'n foto's kan trekken in je living.


En dan ga je naar een reisbeurs, en babbel je met een kwiet die naar Congo is geweest, en je vraagt of het daar veilig was, en die kwiet zegt ja, en dan vraag je of het bij de grens met Burundi en Rwanda ook veilig is, en die kwiet zegt weeral ja, en dan vraag je of het in Katanga en Kivu veilig is, en die zegt voor de derde maal ja. En beslis je dat je volgend jaar naar Congo op reis zal gaan, kitoko ben je altijd al geweest, bwana ook, en ze hebben daar ook melk en honing.

En dan babbel je met de mens die achter je staat, die er een paar jaar geleden ook is geweest, en die je vertelt dat er toen een week later op een plaats waar hij geweest was een Italiaanse familie was vermoord, en dan steek je je Congo reisplannen toch maar nog wat in de frigo.

Lanzarote is ook schoon.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Congo? Is er daar een all-in die ik niet ken?

stielo zei

Jep.

Zoveel bananenbier en geroosterde aap als je opkan, en omdat de luchtvochtigheid in het tropische woud 100% is het gevoel dat je constant in een verwarmd zwembad zit.

Voor 100 Congolese frank per dag, een topper in all-in land!

Anoniem zei

deze blog heeft niets met de jaren zeventig te maken.

Doe er wat aan!