zondag, oktober 01, 2006

Een van de dingen die ik met ouder worden geleerd heb, is dat er in de koffer van je auto ten allen tijde een bak bier voorradig hoort te zijn, wat bijvoorbeeld handig is als je in de file staat, om midden op de autostrade een feestje te starten, en met een aantal pintjes op sta je veel relaxter in de file.

Vrijdagavond is gebleken dat dat niet alleen handig is voor in de file, maar dat die bak ook op feestjes van pas komt, want als het bier in de man is, en niet meer in de kan, kan je altijd teruggrijpen naar je koffer, en kan je het feest redden. Is het toeval, ik weet het niet, maar de volgende fotoreportage handelt net daar over.

Bak en koffer nog broederlijk samen.

De bak is uit de koffer!

Op weg.

De triomfelijke intocht op de trap!

Ze komen al goed van pas!

Het werk is gedaan, uitblazen op de tafel.


Voor de Limburgers onder jullie zal het fijn opmerken zijn dat de bak bier een bak Cristal is. De reden daarvoor is niet dat dat zo lekker is, maar is dat Inbev marchandise ten huize stielo geweerd worden, wegens het te kakken zetten van de kleine man op alle mogelijke manieren. Een bedrijf dat zijn werknemers en afnemers als citroenen behandelt, is mijn klandizie niet waard.

En nu op naar Zweden, het land van die muziekgroep, die auto's en die in elkaar te steken kasten!

1 opmerking:

Anoniem zei

Niet lekker?

Je kan het zo zien: mensen die heel hun leven kraantjeswater drinken en dan plots overschakelen op kwaliteitswater als 'spa', vinden ook niet dat dat smaakt.

In jouw geval spreken we dus over opgepompt grondwater uit de polder, oftewel zeewater. lekker!