donderdag, november 10, 2005

Een tijdje geleden heb ik tijdens een avondlijke escapade in het Gentse beslist dat ik enkel nog thema reizen ga doen. De boude plannen die toen gesmeed zijn waren talrijk, en bestonden bijvoorbeeld uit plannen om doorheen geheel Europa op zoek te gaan naar mini dingen (er zijn dadelijk een paar kandidaten, bv. mini europa in Brussel, madurodam in Holland, of hoe noemt dat, het mini menhir park dat ik ooit eens gezien heb in Ierland, en er moeten nog veel onbekende en onontdekte pareltjes zijn met miniatuur eigenschappen), of op reis van zoo naar zoo, of op reis naar Estland, Letland en Litouwen om de president van die landen te interviewen. Moeilijk kan dat niet zijn, ze zullen daar ongetwijfeld blij zijn dat ze nog eens iemand zien.

En nu, een tijdje later, is het eindelijk zover. Eind december ga ik op themareis. Het thema van de reis is de letter P geworden, wat betekent dat de reis start in de P (ofte ook wel de Pigeon d'or), waarna het richting Praag gaat, alwaar pinten kunnen gedronken worden, en porno blijkt ook wonderwel in het rijtje te passen. Ik kan daar Pasen vieren, pirouettes maken, postzegels verzamelen, de mogelijheden zijn schier eindeloos.

Laat ons nu hopen dat Poorter ook meegaat op reis, want met die achternaam past hij wonderwel in het concept.

Voor de rest valt er te melden dat ik een mountainbike heb gekocht, en dan nog wel een Cube. Wat van Duitse makelij is, soms moet een mens zijn principes aan de kant schuiven. Als je er meer wil over lezen, het kan op een blog die bijna dood is.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ge kunt dan ook iedereen "Pipo" noemen, toch geen pietluttig detail mijn gedacht.