donderdag, augustus 09, 2007

Als een dief in de nacht verdwijnen is ietwat lastig wanneer je zo'n trui aanhebt. Ik doe hier toch een verdienstelijke poging.


Maar dat gifgeelgroen is nu eenmaal de mode in het hoge Noorden, dus loop ik er hier mee rond. De trui is ook een beetje een eerbetoon aan 17 seizoenen FC De Kampioenen (want de capriolen en vrolijke fratsen van Pico, Xavier en Oscar spelen zich af in groen-geel tenue), en ook een beetje een oproep om er nu eindelijk mee te stoppen, voordat Xavier aan levercirrose lijdt, Pascalleke aan osteoporose en Bieke als jong veulen met een looprek dartel loopt te zijn.

In het hoge Noorden zijn er wel nog een paar dingen te zien, als daar zijn bacterie culturen (in een - denk ik - petri schaaltje, kan er iemand bevestigen dat dit klopt?). In een museum, kijk eens aan. Mijnheer heeft gestudeerd.


En aflossingen van de wacht (let op de derde van rechts, die loopt heel trots met opgeheven hoofd, voor vorst, vaderland en vrijheid).


En de langste tunnel van de wereld is er niet alleen zo maar de langste tunnel van de wereld, maar ziet er nog eens flashy uit ook.


En hoe kun je beter stoppen dan met een foto van de zee bij of iets na ochtendgloren?


En...

1 opmerking:

Anoniem zei

Het Nobelmuseum ziet er wel erg saai uit. Een knappe bink op het strand in het ochtengloren daarnetegen...